Taidekursseja

 

 

 

Saariston taikaa

Akvarellikurssi Högsårassa

7.-9. syyskuuta 2018

 

 

 

Syyskuun alussa saaristo on rauhoittunut kesän jäljiltä. Pääsemme maalaamaan auringonlaskun värivaihteluita, rusottavia niittyjä ja aina kauniita kallioita ja merinäkymiä.

 

Kurssilla opetetaan akvarellimaalauksen tekniikkaa, värien käyttöä ja sommittelua konkreettisesti demonstraatioilla. Kurssin parasta antia ovat myös yhteiset katselmukset ja keskustelut viikonlopun aikana tehdyistä maalauksista. Teemme maalausretkiä rannoille ja laitureille ja jokaisella on mahdollisuus keskittyä omaan maalaamiseen.

 

Villa Cecilia on vanha kauppiashuvila keskellä Högsåran kylää. Se antaa hyvät puitteet maalaamiselle myös sisätiloissa ja puutarhassa. Viikonloppuun sisältyy myös paljon hyvää ruokaa ja rantasauna lauantai-iltana. Lauantaina menemme saariston parhaaseen lounaspöytään Farmors Caféeseen.

 

Kurssin hinta 220€ sisältää opetuksen, majoituksen, ruoan, saunan ja alv:n. Kurssi sopii sekä aloittelijoille että pidempään maalausta harrastaneille. Ilman majoitusta ja aamiaista kurssin hinta on 145€.

 

Kurssi alkaa perjantaina klo. 17.00. Lossi Svartnäsistä Högsåraan lähtee 16.30. Turusta lossirantaan ajaa autolla puolitoista tuntia, Helsingistä noin kolme tuntia. Kurssi päättyy Sunnuntaina klo.16.

 

Pive Toivonen on kuvataiteilija ja taidepedagogi, joka maalaa pääasiassa akvarellimaalauksia saaristosta, meriltä ja matkoilta. Pive Toivosen teoksiin voit tutustua sivulla: www.taidevayla.nettisivut.fi

 

 

Pive Toivonen

050 5141633

pive.toivonen@gmail.com

Ilmoittautumiset ja tiedustelut: pive.toivonen@gmail.com

 

Tilanne 27.6.2018: Kurssi on täynnä. Peruutuspaikkoja voi tiedustella Piveltä.