Taidekursseja

 

 

Kevät saaristossa– maalausviikonloppu Högsårassa 19.-21. toukokuuta 2017

 

 

Toukokuussa on hienoa tulla saaristoon, nähdä veden välke ja iloiset linnut. Voi nauttia kesän tulosta Högsåran kalliolla ja laitureiden aurinkopaikoilla.

 

Toukokuun taideviikonloppuna teemme maalausretkiä Högsåran rannoille, käkkyrämäntymetsiin ja idyllisille pihoille. Asumme ja ruokailemme kauniissa Villa Cecilia –huvilassa, jossa on myös tilaa opetukselle ja työskentelylle.

 

Kurssin opettajana toimii  kuvataiteilija Pive Toivonen.

 

Kurssin hinta (190€) sisältää opetuksen, majoituksen, ruoan, saunan sekä osan materiaaleista. Kurssi sopii aloittelijoille ja pidempään maalausta harrastaneille.

 

Ohjaus tapahtuu sekä henkilökohtaisesti että ryhmässä. Mukaan kannattaa ottaa omia piirustus-ja maalausvälineitä sekä istuinalusta. Työskentelemme pääasiassa akvarellein, mutta jos vesivärit tuntuvat vierailta, voi työskennellä myös öljyväreillä tai vaikka piirtäen.

 

Kurssi alkaa perjantaina klo. 17.00  Lossi Svartnäsistä Högsåraan lähtee 16.30.  Turusta lossirantaan ajaa autolla puolitoista tuntia, Helsingistä noin kolme tuntia. Kurssi päättyy Sunnuntaina klo.16. Lauantaina on mahdollisuus saunoa rantasaunassa.

 

 

Lisätietoja: Pive Toivonen

                        050 5141633

pive.toivonen@gmail.com

Ilmoittautumiset:  pive.toivonen@gmail.com